Онлайн фактуриране

Счетоводни услуги

всичко за счетоводството

Абонаментните планове за определен брой фактури са чудесен вариант за лесни решения на фирмите. Те спестяват ценно време и са от полза за всеки съвременен, динамичен собственик на фирма.

Сред множеството ползи и характеристики на фактурите онлайн са персонализирането на фактури и добавянето на лого на вашата компания, което дава възможност за бърз преглед таксуване и плащания, повтарящи се или автоматично по разписание фактури, проследяване разходи и поддръжка на много валута.

Сигурност

Всичката законна онлайн фактурири и фактуриране със софтуер използват защита на банковите нива. Въпреки това този вариант е до вас, за да гарантира съответните мерки за сигурност, които са въведени с услугата и които са заинтересувани да защитят данните си, включително и информацията за клиентите.

Онлайн фактура е услуга, която използва сигурност в банкова ниво, което е най-високото ниво на и се използва за защита на електронни данни, включва силни защитни стени.

Онлайн фактурите най-често са криптирани, което прави невъзможно за хакерите да проникнат в тях.

Обработка на плащане

Онлайн фактуриране и фактуриране със софтуер обработващи плащанията от клиенти, използва онлайн портали, които сигурно криптират банкова или кредитна информация. Клиентите могат да плащат с чек, но плащанията са по-бързи, по-сигурни и не се губят по пощата.

Топ онлайн портали

Съществуват много онлайн портали за онлайн фактури ако имате международни клиенти, с тях може да се спестят пари, защото се предлага услуга без месечна такса.

Лесен за употреба

Всички онлайн фактурира имат лесен за използване формат, а платените софтуери предлагат демо версия, която може да бъде изпробвана на вашия компютър за определен период.

Скалируемост

Когато софтуерът е мащабируем, това означава, че може да расте с вашия бизнес, чрез включване на повече клиенти, фактури и функции.

Ако Вашият бизнес се разраства и трябва да бъдете в състояние да изпратите повече фактури всеки месец, но не искате да платите цената за неограничен пакет и фактуриране, има междинни и ефективни абонаменти.

Ако планирате да развиете бизнеса си за включване на инвентара или до точката, че ще ви трябва по-подробна финансова отчетност, за да добавите функции на софтуера с проявен интерес.

Благодарение на фактура онлайн, предприятието, фирма или дружество извършва много на брой дейности и има отчет за всяко едно разходване или постъпване на средства. Без фактури онлайн цялостната работа на предприятието не би могла да се извършва така плавно, бързо и безпроблемно.

Контакти